Kom til online informationsmøde 11. maj kl. 20-21 om at være i skolebestyrelse i København

Hvad laver skolebestyrelser i København? Hvorfor er det fedt at være i en skolebestyrelse? Hvorfor er det også nogle gange udfordrende? Måske overvejer du at stille op til skolebestyrelsen på dine børns skole, men er i tvivl om, hvad det indebærer samt hvor meget tid man skal afsætte til arbejdet. Måske har du hørt, at vi er nogen der synes, det er noget af det mest meningsfulde frivillige arbejde man kan lave. Kom til møde på Teams og stil alle de spørgsmål du kan finde på! Vi sidder klar fra Skole og Forældre København. Del gerne invitationen med forældre på din skole.

Klik her for at deltage i mødet

 

Arbejdet som skolebestyrelsesmedlem i Københavns Kommune

Alle folkeskoler har en demokratisk valgt bestyrelse, som er med til at sætte retningen for skolen. Forældrene har flertal i skolebestyrelsen.

Skolebestyrelsen er en del af skolens strategiske ledelse. Bestyrelsen sætter mål og rammer for skolens virksomhed inden for de overordnede rammer, der fastsættes af Folketinget, undervisningsministeren og kommunalbestyrelsen.
I forbindelse med skolebestyrelsesvalget 2018 udarbejdet kommunen en folder, der fint introducerer til arbejdet i de københavnske folkeskoler. Hent folderen her.

I Skole og Forældre København vil vi gerne understøtte, at vi kan dele de gode erfaringer fra skolebestyrelserne. Derfor uddyber vi en række af de centrale opgaver på siderne herunder: