FORÅRSKURUS d. 21.03.24 kl 16.00-18.30 

Dette års gratis forårskursus tror vi ikke du vil misse – så udfyld formularen til højre og klik på tilmeldingsknappen med det samme, for at sikre dig en plads blandt de andre kursusdeltagere. Vi har nemlig inviteret Imran Rashid til at holde foredraget: Børn og den sunde digitalisering.

Børn og den sunde digitalisering

I dette foredrag behandler Imran Rashid en af de største bekymringer for forældre i nutidens digitale liv. Er skærme farlige for børns hjerner? Hvordan undgår vi en samfundsudvikling som i Sydkorea, hvor det anslås, at 14% af teenagere er afhængige af spil og digitale medier? Hvad er de vigtigste egenskaber, børn bør lære i hjemmet, hvis de skal kunne styre deres hjernes trang til dopamin? Og hvordan gør man det bedst?

Imran Rashid bruger i sine tankevækkende foredrag sin baggrund som speciallæge i almen medicin til at kaste lys over konsekvenserne af den rivende digitale udvikling, som vi alle sammen er en del af. Imran er en erfaren og nærværende foredragsholder, som inspirerer til, hvordan vi som mennesker, som samfund og som virksomheder kan omfavne digitaliseringen og dens muligheder samt hvilke faresignaler vi skal være opmærksomme på.  

 

Tilmeldingfrist 1. marts 2024. 

Sted: Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Tid: 16.00 – 18:30 med efterfølgende middag og hyggeligt samvær

 

Kursusprogram d. 21. marts 2023: 

16:00                 Deltagere ankommer, kaffe, te & snack

16:30                  Velkomst ved Skole og Forældre Københavns bestyrelse

                            Imran Rashid: Børn og den sunde digitalisering inkl tid til spørgsmål og en pause

18:30                 Afslutning og middag 

21.00                 Tak for i dag 

 

Kontakt: 

Ved spørgsmål til kurset kontakt: Maria Stears, sekretariat@skole-foraeldre-kbh.dk, tlf. 20484917

No show fee

Er du tilmeldt et af vores gratis kurser, men bliver forhindret i at deltage, skal du melde afbud hurtigst muligt og senest inden kurset starter til sekretariat@skole-foraeldre-kbh.dk. Ellers vil din skole blive opkrævet et no show fee på 500 kr. pr skolebestyrelsesmedlem, der ikke dukker op uden at have meldt afbud. 

Generel information om vores forårskurser

På vores forårskurser sætter vi hvert år fokus på aktuelle emner, der rører sig i folkeskolen og/eller i skolebestyrelsesregi. Hertil booker vi kyndige oplægsholdere, som kan give spændende input, relevant viden og konkrete redskaber til skolebestyrelsesarbejdet. Forårskurset ligger som regel i marts eller april og strækker sig over en eftermiddag og tidlig aften, efterfulgt af en middag på kursusstedet. Kurset er gratis for alle forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer i Københavns Kommune.

Tilmeld dig forårskurset her: 

Tilmeldingsfrist d. 8. marts 2024

 

Eller notér organisation hvis ikke du kommer som SB-medlem
Fx skolebestyrelsesmedlem, skoleleder, medarbejderrepræsentant, fra interesseorganisation mv
Markér begge steder, hvis du ønsker at spise med - det håber vi naturligvis du vil. Men kan du ikke være med efter kl 18.30 så marker kun første mulighed